Tab og vind med samme krop

Jeg ville, indtil 2016, aldrig have drømt om at skrive en bog om at slanke sig eller i det hele taget nærme mig en titel af sundhedsapostel, men ikke destomindre, ramlede jeg ind i noget, der godt kan minde om det.

Jeg opdagede i 2016, at jeg var blevet overvægtig og gav mig straks i kast med en slankekur, men kuren kom først rigtigt op i omdrejninger, da jeg mødte min hustru, Nop, som i den grad, lærte mig at leve sundere, dyrke motion og kæmpe for en bedre livsstil. 

Bogen er en beskrivelse af min “rejse” fra at have en vægt på 84 kilo og til 20 kilo senere at lande på 66 kilo on and off.

Det er en blanding af fakta om sundhed, om livsstilssygdomme, om kostændringer, om at gribe fat om nældens rod og trække usundheden op.

Bogen er gennemsyret humoristisk og alle kapitler er illustreret af karrikaturtegneren Mads Byskov.

Om “Tab og Vind med samme krop” af Jan Patrick Skaarup

“Fin historie om at se problemet i øjnene og finde den måde at tabe sig på, som passer bedst til den enkelte. ….en ærlig fortælling om at gøre noget ved overvægten, da den begynder at skabe problemer i hverdagen. Det er forfriskende at få den klassiske historie serveret fra et mandligt synspunkt”

Kilde: DBC